Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твБоя се, че в момента

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твБоя се, че в момента
Коментари Харесай

Ружа Райчева за пенсиите: Това е бързо угаждане на хората, които искат веднага да усетят подобряване по джоба си

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Боя се, че сега става въпрос за политически решения, които целят да угаждат на хората, защото те чакат бързи решения. Същонто  става сега с пенсиите. В момента се бърза по значими тематики, тъй като хората са притиснати от всички страни и желаят незабавно да усетят усъвършенстване по джоба си. Но това по какъв начин да стане? Тези пари от къде ще дойдат? Сега са се намерели пари, тъй като са спряни някакви неща, някакви планове, само че това е краткотрайно и това е краткотрайно заричане. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Ружа Райчева.

Едва ли има човек, който желае българските пенсионери да са небогати или пък да вървят да чистят на някакви буржоазни дами в Германия. Всеки желае родителите му да имат почтени старини, само че би трябвало да се вземат съответни, ясни ограничения, а не преждевременно да се угажда на хората, разяснява тя. 

В момента основния воин е бабата, само че през есента тя ще бъде изместена от детето, което учи онлайн и не може да се оправи. Просто не може да се работи по този начин бързо. И не може едно служебно държавно управление да излекува за няколко седмици рани, които са от десетилетия, добави тя.

И изрази вяра за градивен разговор, защото бързите решения няма да са качествени. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР